Termeni si conditii

Magazinul online www.tennisworld.ro apartine GMP Sport Management SRL, companie ce îsi valorifica produsele atat on-line cat si prin magazine specializate.

Magazinul on-line este o completare a activitatii societatii care atat pe segmentul de consultanta de specialitate cat si pe cel de vanzare directa este solutia perfecta pentru a pastra o legatura foarte apropiata cu clientii societatii. Aici sunt prezentate in permanenta produsele distribuite, cu imagini si descrieri tehnice, recomandari si promotii speciale.

Programul de lucru 

NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail

Luni - Vineri, intre orele 09:00 - 17:00 pentru comenzi primite telefonic (confirmari de stoc, informatii tehnice, confirmare termen de livrare)

Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice sunati la numerele de telefon: 0729 436 743 (George) sau 0724 525 282 (Florin)

Comenzile si intrebarile primite de luni pana vineri, dupa ora 17:00 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare.

Comanda prin email

Puteti lansa comenzi si printr-un simplu email la adresa contact@tennisworld.ro specificand lista de produse dorite si datele dvs. (nume complet, adresa de livrare, numar de telefon la care puteti fi contactat).

Livrarea produselor

Produsele comandate vor fi livrate prin serviciu de curierat in toata tara. La preluarea coletului dvs. trebuie sa achitati, pe baza de factura contravaloare produselor comandate si taxa de transport.

Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00.

NOTA: Va rugam, indicati adresa unde va aflati in timpul zilei intre orele mentionate in paragraful anterior (ex: la locul de munca)

Taxa de transport TRANSPORTUL ESTE ASIGURAT GRATUIT (pentru comenzi ce depasesc valoarea de 600 de lei) !!!

Termenul de livrare este de 1-2 zile * lucratoare de la primirea comenzii. În cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefon.

*) Exceptie fac produsele ce nu se afla in stoc si la care livrarea se face "la comanda" - aceasta informatie este afisata in pagina de detalii produs. Livrarea acestor produse se face intr-un interval cuprins intre 3 si 21 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii si dupa achitarea unui avans cuprins intre 50 si 100% din valoarea produsului care va fi adus "la comanda".

Modalitati de plata Plata Ramburs: Contravaloarea produselor comandate va fi achitata la livrarea coletului, reprezentantului firmei de curierat, in momentul receptionarii produselor.

Transfer Bancar (ordin de plata sau numerar in contul nostru)

TennisWorld.ro va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari (in cazul rachetelor gripul trebuie sa fie sigilat, iar racordajul sa nu prezinta urme de deteriorare).

Cheltuielile aferente returarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator.

TennisWorld.ro. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost facute cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.

Garantia produselor:

Produsele distribuite de TennisWorld.ro au un termen minim de garantie de 3 luni de la data achizitiei. Va rugam sa pastrati factura sau bonul fiscal pentru orice reclamatie. Garantia se acorda doar pentru viciile de fabricare. Exista produse cu termen de garantie mai mare, caz in care acesta va fi mentionat explicit in descrierea tehnica a produsului.

Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.tennisworld.ro sunt disponibile in limita stocului. Preturile produselor prezentate pe www.tennisworld.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila si se actualizeaza zilnic.

Dispozitii finale

TennisWorld.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.tennisworld.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.